Україна

Метінвест передав на фронт 500 бронежилетів


Метінвест передав на фронт 500 бронежилетів

Загалом від початку повномасштабної війни група самостійно та спільно з партнерами виготовила чи закупила за кордоном 165 тисяч бронежилетів, повідомила її прес-служба.

Військовослужбовці 63-ї окремої механізованої бригади, які боронять Донеччину та Харківщину, отримали 500 бронежилетів класу захисту 4+від компанії Метінвест.Про це повідомляє прес-служба компанії у п’ятницю, 6 жовтня.

“Цю броню виготовили на підприємствах Метінвесту Ахметова в рамках мілітарної ініціативи Сталевий фронт. Перше, чим Метінвест почав забезпечувати військових – це якісна захисна амуніція”, – говориться в повідомленні.

За словами підполковника63-ї бригади ІгоряХоменко, плитоноски від Метінвесту закриють реальну потребу в надійному захисті бійців. 

“Дуже важливо, що плити високої якості, ми перевірили їх на надійність. Щиро вдячні за таку цінну підтримку, вона неодмінно допоможе у нашій спільній перемозі”, – прокоментував він отримання допомоги.

За інформацією прес-служби Метінвесту, загалом від початку повномасштабної війни групасамостійно та спільно з партнерами виготовилачи закупилаза кордоном 165 тисяч бронежилетів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група Метінвест передала бронежилети в Херсонську область.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button