Україна

Мешканцям столиці помилково врахують сплачені суми за світло

ТОВ “Київські енергетичні послуги” до кінця лютого отримає від попереднього постачальника перерахунок усіх помилково сплачених киянами коштів за спожиту в січні 2019 року електроенергію та відобразить суми в особових рахунках, інформує 1NEWS.

Для побутових клієнтів перерахунок відбудеться за спрощеною процедурою – без подання заяв чи відвідування центрів обслуговування.

“Компанія “Київські енергетичні послуги” до кінця лютого отримає від попереднього постачальника перерахунок усіх помилково сплачених киянами коштів за спожиту в січні 2019 року електроенергію та відобразить суми в особових рахунках побутових клієнтів”, – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що дехто з киян помилково оплатив рахунки за спожиту в 2019 році електроенергію за старими реквізитами. Для зручності клієнтів перерахунок відбудеться за спрощеною процедурою без оформлення будь-яких додаткових заяв з боку клієнтів та без відвідування центрів обслуговування. Усі процедурні питання щодо перерахунку оператор системи розподілу – “ДТЕК Київські електромережі” – узгодить з постачальником – “Київські енергетичні послуги”.

Одразу після зарахування коштів в Особистому кабінеті на сайті https://kep.com.ua буде відображена сума оплати за спожиту в січні 2019 року електроенергію. Зараховані суми також будуть вказані у наступних платіжках, що надійдуть клієнтам у березні.

Дізнатися інформацію та дистанційно отримати персональну консультацію щодо споживання електроенергії та енергоефективності клієнти “Київських енергетичних послуг” можуть одним із таких способів:· через форму зворотного зв’язку в Особистому кабінеті на сайті https://kep.com.ua; електронною поштою hotline@keu.com.ua; в особистих повідомленнях у соцмережі Facebook.

Попередній постачальник, а нині оператор системи розподілу “ДТЕК Київські електромережі”, тепер відповідає лише за технічний стан електромереж, якість та надійність енергопостачання. Однак, борги за спожиту в 2018 році електроенергію необхідно сплачувати за старими реквізитами саме цій компанії.

Back to top button