Україна

Мер Мелітополя назвав ключ до звільнення півдня України


Мер Мелітополя назвав ключ до звільнення півдня України

Мелітополь історично є логістичним вузлом півдня України, бо через місто проходять дві траси державного значення та залізниця.

 
Деокупація міста Мелітополь стане ключем до звільнення Запорізької області та всього півдня України від російських агресорів. Про це на брифінгу сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, повідомляє УНІАН у п’ятницю, 9 вересня.
 

 
Він нагадав, що Мелітополь історично є логістичним вузлом півдня України, бо через місто проходять дві траси державного значення, тут є велика залізнична розв’язка.
 
“І тому ми чітко розуміємо, що деокупація Мелітополя – це ключ до деокупації всього півдня нашої країни. Без деокупації Мелітополя це просто неможливо”, – наголосив Федоров.
 
Щодо кількості окупантів, які перебувають на території міста, то, за словами мера, вона щодня різна, але загалом у Мелітопольському районі “базуються тисячі одиниць техніки та десятки тисяч одиниць солдатів ворожої армії”.
 
“За останній тиждень їхню концентрацію збільшено в Мелітопольському, Василівському районах. На сьогодні досить велика представленість рашистів на нашій території”, – відзначив Федоров.
 
Нагадаємо, 8 вересня сили опору атакували колаборантів у Мелітополі. У місті прогриміли три вибухи за трьома адресами, де мешкають зрадники.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button