Україна

Мер Дніпра обіцяє щомісячну виплату доньці загиблої від куль дніпровського стрілка: з власної кишені

Родині загиблої від куль дніпровського стрілка Віри Лебединець буде виділено одноразову матеріальну допомогу у розмірі 250 000 гривень із цільового фонду міського голови Дніпра. Про це мер Борис Філатов написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 1News.

загибла Віра Лебединець

Він додав, що дочці Віри, Кірі Лебединець, буде встановлена ​​щомісячна виплата від міської ради до досягнення повноліття. Також Кірі Лебединець відраховуватиметься частину заробітної плати міського голови за його особистою заявою.

Зараз дівчинці 11 років.

Міська рада обіцяє надавати допомогу у щорічному оздоровленні дівчинки загиблої

Філатов пообіцяв, що матері Віри Лебединець, яка працює в системі муніципальної освіти, буде підвищено вдвічі заробітну плату.

За словами міського голови Дніпра, Віра Лебединець нагороджена міським почесним знаком «Захиснику Вітчизни» (посмертно).

«Сім’ї буде проведено ремонт у будинку, де вони проживають за рахунок приватних пожертвувачів та народних депутатів ВР, які побажали залишитися невідомими», – додав Борис Філатов.

Нагадаємо, 27 січня солдат-строковик Артемій Рябчук розстріляв своїх товаришів по службі на території заводу «Південмаш» у Дніпрі, після чого втік із місця злочину.

Військовослужбовця Національної гвардії затримали за кілька годин під обласним центром.

Він зізнався у скоєному та розповів про те, що над ним знущались на службі.

Стрільцю вже обрали запобіжний захід. Його відправили під варту без права на внесення застави.

Додамо, що Національна гвардія виділить грошову допомогу пораненим під час стрілянини у Дніпрі та сплатить по 1,8 млн грн сім’ям жертв.

Back to top button