Україна

Мазепу випустили з СІЗО під заставу – ЗМІ


Мазепу випустили з СІЗО під заставу - ЗМІ

Раніше Київський апеляційний суд частково задовольнив скаргу адвокатів бізнесмена. Його залишили під вартою до 27 лютого, зменшивши заставу до 21 млн грн.

Директора інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу, якого підозрюють у справі про заволодіння землею поблизу Київської ГЕС, випустили із СІЗО під заставу. Про це повідомляє Forbes з посиланням на пресслужбу компанії.

Нагадаємо, 23 січня Київський апеляційний суд частково задовольнив скаргу адвокатів бізнесмена Ігоря Мазепи. Його залишили під вартою до 27 лютого 2024 року, при цьому зменшили заставу до 21 млн грн.

Як повідомлялося, минулого тижня Ігоря Мазепу затримали під час спроби виїзду за кордон. Його підозрюють в організації схеми протиправного заволодіння землями, на яких розташовані споруди Київської ГЕС. Також в різних регіонах України були затримані ще три учасники організації, у тому числі брат Мазепи.

ДБР пропонувало призначити Ігорю Мазепі заставу розміром 700 млн гривень. Проте суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 349 млн гривень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button