Україна

Майже по усій Вінниччині ліквідовували пожежі в екосистемах – ДСНС


Майже по усій Вінниччині ліквідовували пожежі в екосистемах - ДСНС

Зокрема найбільший осередок вогню виник на відкритій території у Могилів-Подільському районі, де горіла суха рослинність на площі 2,1 га.

Рятувальники Вінниччини 13 разів за добу виїжджали на ліквідацію пожеж в екосистемах області на площі понад 8 га. Горіло майже у всіх районах. Про це інформує пресслужба ДСНС у вівторок, 13 серпня.

Зауважується, що найбільший осередок вогню виник на відкритій території у Могилів-Подільському районі, де горіла суха рослинність на площі 2,1 га.

Загалом на території України за минулу добу сталося 273 пожежі, загальною площею майже 237 га. Найбільша кількість загорянь виникла на території Дніпропетровської (65 пожеж, площею 71,79 га), Одеській (49 пожеж, площею 22,81 га) та Харківській (47 пожеж, площею 48,42 га) областей.

 

 

“Більшість загорянь є наслідком необережного поводження людей з вогнем”, – наголосили у повідомленні.

У ДСНС закликали бути уважними. Та у випадку виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події – негайно звертатися до Служби порятунку за номером 101.

Нагадаємо, у Миколаївській області працівники ДСНС досі ліквідовують загорання поблизу с. Половинки Миколаївського району.

Ми повідомляли, що раніше на Одещині рятувальники ліквідували масштабну пожежу на підприємстві і врятували склади із зерном.

Пожежа на території ЗАЕС припинилася – Дніпропетровська ОВА

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − fifteen =

Back to top button