Україна

Ляшко назвав “фейком” інформацію про відкриття “анонімного” пункту вакцинації на Закарпатті

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко перевірить інформацію про нібито відкриття “анонімного” пункту вакцинації на Закарпатті. Глава МОЗ назвав відкриття такого пункту в Ужгороді “фейком”, пише 1news, посилаючись на 112ua.

У департаменті охорони здоров’я Закарпатської області стверджують, що анонімну вакцинацію проводить приватна клініка. Вони не погодили цю процедуру з місцевим департаментом охорони здоров’я.

За словами міністра охорони здоров’я, буде розслідування, тому що вакцинація не може бути анонімною. Амністія тих, хто купив сертифікати, повинна бути в судовому порядку.

Нагадаємо, нещодавно вперше в Україні відкрили кабінет анонімної вакцинації від коронавірусу. Він працює для тих, хто купив covid-сертифікат і не зробив щеплення або за сімейними або релігійними переконаннями не хоче розголошувати дані про вакцинацію. Вакцинуватися можна під псевдонімом, який потрібно буде вказувати також для отримання другої дози вакцини. Також пацієнти повинні підписати згоду на вакцинацію від коронавірусу перед процедурою.

Back to top button