Україна

Луганський онкодиспансер переїде до Рівного

Луганський онкодиспансер переїде до Рівного

Фото: medcentre.com.ua

Через війну українці, хворі на онкологію, не можуть отримати якісну допомогу

Наразі вирішується питання про виділення приміщень у медичних закладах Рівненської області. Фахівці луганського диспансеру надавали спеціалізовану допомогу пацієнтам майже до моменту окупації Кремінної.

Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер відновить свою діяльність у Рівненській області. Вирішується питання щодо виділення приміщень у медичних закладах Рівненської області. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

“Хворі на онкопатологію потребують постійного медичного супроводу та консультацій свого лікаря. Тому фахівці диспансеру надавали спеціалізовану допомогу пацієнтам майже до моменту окупації Кремінної всіма можливими засобами комунікації. Крім того, багато хто з тих, хто перебуває на обліку з онкологією, були змушені переміститися в безпечні регіони. Але консультувати їх виключно онлайн, без безпосереднього контакту, неправильно та небезпечно”, – сказав медичний директор установи Євген Хамчич.

Консультації можна отримати за телефоном 099-221-72-90.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив, що внаслідок російського повномасштабного вторгнення та війни в нашій країні повністю припинено лікування онкохворих. Крім того, в Україні виникли проблеми з доступом до інсуліну, фіксується нестача антибіотиків.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button