Україна

Бої за Сєвєродонецьк перейшли в промзону – Гайдай


Противник накопичив достатню кількість резервів і починає широкомасштабний наступ у Луганській області.

 
Бої з російськими загарбниками за Сєвєродонецьк точаться вже в промисловій зоні. Українська армія контролює тільки територію заводу Азот. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у понеділок, 20 червня.
 
Він відзначив, що на сьогодні зберігається вкрай тяжка ситуація по всій лінії фронту на Луганщині.
 
“Констатуємо, що орки починають широкомасштабний наступ у нашій області, вони накопичили достатню кількість резервів, і сьогодні у вогні усі вільні населені пункти області. У Сєвєродонецьку бої продовжуються вже в промзоні, українські війська контролюють тільки територію заводу Азот”, – розповів Гайдай.
 
За його даними, противник наступає вздовж траси Лисичанськ–Бахмут, а близькі до неї населені пункти перебувають під постійним обстрілом. Сам Лисичанськ майже цілодобово під вогнем, тому встановити кількість жертв неможливо.
 
“Українські захисники не перебувають в оточенні, більш того – завдають істотних втрат ворогові. Лікарні і морги на окупованих територіях переповнені рашистами”, – додав Гайдай.
 

 
Раніше в Міноборони заявили, що ворог має намір вийти на адмінкордони Луганщини до 26 червня. У Сєвєродонецьку, Лисичанську й околицях ведуться вирішальні бої.
 
Втрачено контроль над Метьолкіним біля Сєвєродонецька
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet” rel=”nofollow” target=”_blank”>https://t.me/korrespondentnet

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button