Україна

Луганщина вночі зазнала обстрілів, є жертви

Луганщина вночі зазнала обстрілів, є жертви

Фото: Луганская ОГА

Трьох постраждалих жінок евакуювали з пошкодженого будинку

Під завалами будівлі одного з навчальних закладів у Кремінній пожежники знайшли тіло чоловіка без ознак життя.

У ніч на суботу внаслідок нічних обстрілів у населених пунктах Луганської області загинула одна людина, ще троє поранено. Про це 16 квітня повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

“Пізно ввечері під завалами будівлі одного з професійно-технічних навчальних закладів у Кремінній пожежниками знайдено тіло чоловіка без ознак життя. Через обстріл у Лисичанську зазнали поранень троє жінок – їх евакуювали з пошкодженого будинку, медична допомога надана вчасно”, – написав він.

 

Крім цього, Гайдай повідомив, що у Сєвєродонецьку та Лисичанську було пошкоджено газопровід.

 

“У Сєвєродонецьку перебито центральний газопровід. Скільки знадобиться часу для ремонту фахівці з’ясують вранці. Також почнеться відновлення пошкодженого днем ​​водопроводу. Поки що місто без води та газу. Зафіксовано влучення ворожого снаряда в газопровід і в Лисичанську, але з менш вагомими наслідками”, – написав голова ОВА.

 

Напередодні у Лисичанську військові РФ обстріляли волонтерів. Під обстріл потрапило подружжя Андрій та Ольга. Чоловік загинув на місці. Жінка у тяжкому стані перебуває у лікарні.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button