Україна

Локомотивні бригади Укрзалізниці пройдуть навчання на тепловозах General Electric

Локомотивні бригади Укрзалізниці навчатимуть правил експлуатації та обслуговування локомотивів General Electric серії ТЕ33АС. Уже відібрано 10 машиністів, які в другій половині серпня 2018 року пройдуть відповідне навчання в «Центрі оцінки та розвитку персоналу залізничного транспорту»в місті Астана. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, інформує 1NEWS.

За словами керівника компанії, в очікуванні поставки локомотивів General Electric, що носитимуть назву «Тризуб», компанія починає підготовку локомотивних бригад, які працюватимуть на новій техніці та в подальшому навчатимуть своїх колег. «Для України це техніка нового покоління з дещо іншою філософією. Відповідно до укладеної угоди, General Electric власним коштом має підготувати 10 машиністів Укрзалізниці, які потім, спільно з фахівцями кадрових служб, розгорнуть повний цикл теоретичного та практичного навчання своїх колег на місцях», – зазначив Євген Кравцов.

Також керівник Укрзалізниці розповів, що для навчання були відібрані одні з найкращих працівників компанії різного віку, які пройдуть теоретичне та практичне навчання. Зокрема, українські машиністи ознайомляться з принципами роботи та основними характеристиками тепловозів, порядком дій у складних метеорологічних умовах, при виникненні перешкод під час руху тощо. Також працівники пройдуть практику управління локомотивом на спеціальному тренажері, який повністю імітує роботу тепловоза General Electric. Окрім цього, з казахським колегами, які вже мають значний досвід роботи з локомотивами General Electric, спробують себе в практичній роботі у вантажному русі та відвідають сервісний центр з обслуговування тепловозів ТЕ33А.

Нагадаємо, делегація Укрзалізниці на чолі з в.о. голови правління компанії Євгеном Кравцовим на заводі в штаті Пенсильванія (США) оглянула перший локомотив серії GE Evolution, виготовлений для України. Делегація Укрзалізниці ознайомилася з технологічним процесом виробництва та високо оцінила характеристики новозбудованого локомотива GE Evolution серії ТЕ33АС.

 

 

 

 

 

 

Back to top button