Події

Охороняв залізницю при окупантах та закликав до проведення псевдореферендуму …

Охороняв залізницю при окупантах та закликав до проведення псевдореферендуму – у колабораціонізмі підозрюється мешканець Херсона

???? За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру місцевому мешканцю у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

????За даними слідства, підозрюваний – колишній співробітник Херсонського загону воєнізованої охорони регіональної філії АТ «Укрзалізниця». Під час тимчасової окупації міста він пішов на співпрацю з ворогом і став так званим «охранником» «государственного унитарного предприятия «Херсонская железная дорога».

????Також чоловік публічно підтримував дії та рішення держави-агресора. Він дав інтерв’ю проросійському ЗМІ, в якому закликав містян прийти та проголосувати на псевдореферендумі щодо виходу зі складу України та приєднання до рф тимчасово окупованої території.

????Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР у місті Мелітополі, оперативний супровід – УСБ України в Миколаївській області.

Більше

Back to top button