Україна

Локомотиви General Electric планують обслуговувати у Мелітопольському депо

Експерти General Electric планують рекомендувати менеджменту Укрзалізниці Мелітопольське локомотивне депо регіональної філії Придніпровська залізниця як основну базу для проведення сервісного обслуговування локомотивів, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу УЗ.

Такі висновки співробітники GE зробили після експертизи і огляду депо.

“Представники компанії General Electric вважають, що Мелітопольське локомотивне депо максимально відповідає вимогам компанії до центру по обслуговуванню побудованих для України тепловозів серії ТЕ33АС Тризуб”, – йдеться у повідомленні.

В ході візиту в Мелітопольське депо, представники General Electric оглянули виробничі приміщення депо, ознайомилися з технічним оснащенням і можливостями структурного підрозділу, його кадровим потенціалом.

“У депо є прекрасна база. Добре оснащена. Кваліфікований персонал. Скрізь чисто. Приміщення не нові, але їх приводять в порядок і ремонтують”, – сказав регіональний директор по сервісу General Electric Павло Семикопенко.

За словами регіонального директора по якості General Electric Газіза Іскакова, технічна експертиза показала, що в депо досить високий рівень механізації і автоматизації виробничих процесів.

Представники General Electric вважають, це дає підстави рекомендувати менеджменту Укрзалізниці Мелітопольське депо як основну базу сервісного обслуговування локомотивів.

Нагадаємо, General Electric Transportation відправила в Україну перший з 30 локомотивів GE TE33AC.

 

 

 

 

Back to top button