Україна

Київстар попередив про активність шахраїв від його імені


Київстар попередив про активність шахраїв від його імені

У месенджерах ширяться повідомлення з фейкових акаунтів, в яких користувачам пропонується “подати запит на отримання компенсації”.

У компанії Київстар попередили, що на тлі масштабного збою в його мережі, активізувалися шахраї, які пропонують нібито компенсацію. Про це у вівторок, 12 грудня, повідомила пресслужба Київстар .

“Новини про компенсації та терміни відновлення мережі надходитимуть виключно з офіційних сторінок компанії. Застерігаємо вас не ділитися номерами телефонів та особистими даними з підозрілими людьми, вони можуть виявитись шахраями”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом у деяких месенджерах ширяться повідомлення з фейкових акаунтів, в яких користувачам пропонується “подати запит на отримання компенсації”.

Нагадаємо, що зранку 12 грудня, Київстар повідомив про масштабний збій у своїй мережі. В окремих регіонах крім мобільного зв’язку не працював і дротовий Інтернет. Пізніше в компанії підтвердили інформацію про кібератаку. А увечері Київстар заявив про часткове відновлення послуг.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button