Україна

Київський ЦУМ передав Нацгвардії тактичну амуніцію на мільйонГроші


Київський ЦУМ передав Нацгвардії тактичну амуніцію на мільйон

Підрозділу Скіф передані балаклави, тактичні рукавички, рюкзаки, підсумки, каремати, шкарпетки, панами та плитоноски бренду M-TAC.

Підрозділ Національної поліції України Скіф об’єднаної штурмової бригади Лють отримав сотні одиниць тактичної амуніції на загальну суму мільйон гривень від Центрального універмагу Києва. Про це повідомляє прес-служба ЦУМу у середу, 26 квітня.

Зокрема, підрозділу передані балаклави, тактичні рукавички, рюкзаки, підсумки, каремати, шкарпетки, панами та плитоноски бренду M-TAC.

“Наближення перемоги – надважливе завдання для кожного з нас. І з огляду на побажання військових, універмаг передав амуніцію на потреби підрозділу”, – повідомили в прес-службі ЦУМу, додавши, що допомогу надано в рамках мілітарної ініціативи Ріната Ахметова Сталевий фронт.

Амуніцію направлять бійцям, які виконують завдання на лінії зіткнення на Донецькому та Запорізькому напрямках.

“Якісні тактичні рюкзаки на весь особовий склад, рукавички, бронежилети – це мобільність, швидкість, зручність. Це все те, що нам потрібно, аби краще виконувати завдання на лінії зіткнення. А особовий склад батальйону виконує завдання на Донецькому, Авдіївському та Запорізькому напрямках, де гарячі бої”, – прокоментував отримання допомоги командир батальйону Скіф Головного управління Нацполіції у Запорізькій області Микола Кульчицький.

Нагадаємо, на початку квітня в рамках ініціативи Сталевий фронт компанія Метінвест передала бійцям ЗСУ на Авдіївському напрямку портативні автомобільні рації, комплекси супутникового зв’язку Starlink, квадрокоптери та протигази. А наприкінці березня захисникам Авдіївки та Бахмута було передано комплекси для боротьби з дронами.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button