Україна

Кислиця назвала те, що захистить Україну від повторного нападу Росії


Кислиця назвала те, що захистить Україну від повторного нападу Росії

Перемога України у повномасштабній війні з Російською Федерацією не дасть гарантії того, що Кремль не надумає знову напасти на нашу країну, вважає постпред в ООН.

Розгром російської армії та вигнання окупантів з української території не дозволить повністю закінчити війну, але вона може закінчитися у разі зміни режиму в РФ. Таку думку у вівторок висловив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця.
 
На його думку, перемога українських військових на своїй території не означатиме завершення війни: “якщо не буде проведено депутинізацію режиму в РФ, ми постійно житимемо в напрузі під загрозою повторення військової інтервенції”.
 
Він зазначив, що гарантією безпеки для України в майбутньому буде кілька кроків, які Україна має виконати найближчими роками: вступ України до НАТО, повна інтеграція до Євросоюзу, подальший розвиток “надзвичайно міцних” Збройних сил, зміцнення економіки.
 
Нагадаємо, президент Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Чехії Петр Фіала підписали спільну декларацію щодо євроатлантичної перспективи України.
 
Раніше у Єврокомісії заявили, що підготовка до вступу України до ЄС “йде повним ходом”.
 
Шмигаль назвав пріоритети України в євроінтеграції

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button