Україна

Купуємо два дрони для аеророзвідки 72 ОМБр


Купуємо два дрони для аеророзвідки 72 ОМБр

Воїни потребують допомоги в купівлі двох дронів DJI Matrice 30T. Закликаємо всіх небайдужих зробити внесок в наближення перемоги.

До редакції Кореспондент.net звернулися старі знайомі – аеророзвідники 72 ОМБр – з проханням про допомогу: для більш ефективного виконання бойових завдань їм потрібні два беспілотники.

Нагадаємо, раніше ми з вами купували для 72 ОМБр антидронову рушницю.

“Ми, аеророзвідники 72 окремої бригади, вже більше року ведемо бойові дії на угледарському напрямку. Дрони – це очі нашої армії, вони допомагають виявити і знищити ворога. Але дрони не вічні – вони ламаються і знищуються ворогом. Тому сьогодні як ніколи потрібна ваша допомога. Кожен ваш донат, кожна гривня – це частинка дрону, який допоможе нищити ворога і здобути таку бажану перемогу”, – сказали вони у новому зверненні, підкріпивши його прикладом своєї роботи.

Закрема, воїни просять придбади їм два дрони DJI Matrice 30T. Загальна вартість двох таких беспілотників – 430 тис. грн. Тож закликаємо всіх небайдужих приєднатися до сбору і разом зробити внесок в наближення перемоги над путінськими окупантами.

Монобанка

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button