Цікаве

Крістіан Лубутен випустив серію стільців на шпильці

Крістіан Лубутен випустив серію стільців на шпильці

Фото: Pierre Yovanovitch
Стільці на шпильці Крістіана Лубутена і П’єра Йовановича

Лінійка включає дев’ять лімітованих моделей, натхненних історичними, міфологічними та культурними персонажами.

Французький дизайнер інтер’єрів П’єр Йованович та Крістіан Лубутен випустили колекцію стільців, натхненних історичними музами, міфологією та кіно. Про це повідомляє Hypebeast.

Лінійка включає дев’ять лімітованих виробів, змодельованих за зразком стільця Clam, а ніжками слугують знамениті підбори Лубутена на червоній підошві.

Кожна робота наскрізь просякнута певним персонажем. Dita, що представляє собою бурлескний костюм з лазерним гравіюванням на оббивці, створений на честь подруги модельєра – Діти фон Тіз.

Josefina відсилає до однієї з найвидатніших виконавиць кабаре 20-х років, з темним червоним деревом дуба та шкіряним сидінням з бахромою, в той час як Syrena нагадує русалку з вишитою синьою морською тканиною та ажурними ніжками. Модель Nefertari натхненна античною царицею Нефертарі, дружиною єгипетського фараона Рамзеса II, а модель Zenobie відсилає нас до королеви Сирійської імперії Зенобії.

“Ця колекція – данина поваги французькій вишуканості, а також жіночій красі. Для мене, як для близького друга і шанованого візіонера, було мрією мати можливість співпрацювати з Крістіаном над цим проектом. Спираючись на нашу спільну прихильність до ремісничого мистецтва високої моди, ми залучили групу художників з класичною освітою, щоб ретельно втілити ці різноманітні жіночі образи в життя”, – сказав Йованович у своїй заяві і уточнив, що на роботу з проєктом витратив два роки.

Раніше повідомлялося, що український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry створив нову благодійну прикрасу KVITKA.

Помер модельєр Роберто Каваллі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × two =

Back to top button