Україна

Колишній голова СБУ Баканов зареєстрував ФОП


Колишній голова СБУ Баканов зареєстрував ФОП

Баканов, згідно з реєстрами, може займатися консультуванням з питань комерційної діяльності, рекламою, бухгалтерським обліком і аудитом, також може надавати правові послуги.

Ексочільник СБУ Іван Баканов у квітні 2023 року відкрив ФОП і може здавати в оренду й експлуатацію власне чи орендоване нерухоме майно. Про це свідчать дані розслідування hromadske.

Зазначається, що Баканов, згідно з реєстрами, може займатися науковою та технічною діяльністю, консультуванням з питань комерційної діяльності, рекламою, дослідженням громадської думки, бухгалтерським обліком і аудитом, також може надавати правові послуги.

Раніше Баканов отримав адвокатське свідоцтво.

 

За інформацією журналістів, після звільнення з посади очільника СБУ 18 липня 2022 року Іван Баканов продовжує мешкати у своєму будинку в передмісті Києва, а вільний час присвячує грі у футбол. Тренується у футбольному комплексі Динамо.

Нагадаємо, 17 липня 2022 року президент Володимир Зеленський усунув Баканова з посади голови СБУ, пояснивши це великою кількістю правоохоронців-зрадників, які перейшли на бік Росії після повномасштабного вторгнення. 

8 лютого 2023 року завершилось службове розслідування щодо Баканова. Нардепи профільного комітету Верховної Ради зазначили, що ексголова СБУ перебуває в Україні.

Як повідомлялося, колишній голова Служби безпеки України Іван Баканов став адвокатом.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button