Україна

КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України


КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України

Вже чотири роки поспіль Київський національний університет культури і мистецтв тримає лідерство серед найкращих мистецьких вишів країни.

Інформаційний ресурс Освіта.ua представив мистецькі заклади вищої освіти (ЗВО) України, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу у 2024 році. Київський національний університет культури і мистецтв (КНУКіМ) очолив ТОП10 найкращих мистецьких вишів країни.

Відомо, що вже чотири роки поспіль (2021, 2022, 2023, 2024 рр.) КНУКіМ тримає лідерство серед найкращих мистецьких ЗВО.

Київський національний університет культури і мистецтв – це інноваційний креативний простір для молоді, що дозволяє студентам набувати професійно-практичного досвіду ще під час навчання, реалізовувати різноманітні проєкти, втілювати сміливі творчі та бізнес ідеї в життя.

За думкою студентів, перевагами навчання у КНУКіМ є престижні спеціальності серед яких: ІT-дизайн, графічний дизайн та реклама, кіно і телебачення, PR, журналістика та інформаційна політика, тележурналістика та новітні медіакомунікації, актор театру та кіно, режисер фешн та шоу-бізнесу, інтернет-маркетинг та SMM, режисер естради та шоу, сценарист, iмідж-стиліст, iвент-менеджмент, хореографія, aртист-вокаліст естрадного співу та інші.

В університеті працюють зіркові викладачі-практики і майстри високого класу, запроваджено новітні освітні програми з акцентом на професійно-практичному блоці навчання і діджиталізацію. Також працюють інноваційні фахові лабораторії, обладнані високотехнологічними мультимедіа з доповненою реальністю і штучним інтелектом, відеолекторій, знімальні павільйони, професійні телестудії, кіно- та фотопавільйони, монтажні лабораторії, студії звукозапису, акторські сцени, пресцентри тощо.

КНУКіМ славиться своїми успішними та зірковими випускниками, які обіймають ключові посади в провідних культурно-мистецьких, управлінських, бізнесових, фінансових структурах країни та закордону.

Вищий навчальний заклад у складі консорціуму університетів реалізує проєкт міжнародної програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА2: Розвиток потенціалу вищої освіти Digital competence framework for Ukrainian teachers and other citizens (dComFra) (Рамкова структура цифрових компетентностей для українських вчителів та інших громадян).

Окрім цього, університет культури бере участь в двох проєктах міжнародної програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1: Академічна мобільність – Міжнародна кредитна мобільність (International Credit Mobility).

Раніше стало відомо, що 11 українських вишів увійшли в престижний список QS World University Rankings 2024.  Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Також повідомлялося, що шість українських вишів увійшли до тисячі найбільш стійких університетів щорічного рейтингу Impact Rankings від британського рейтингового агентства Times Higher Education.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button