Події

​​ Дослідники обговорять, як Україна протидіє російським кібератакам Фонд През…

​​???? Дослідники обговорять, як Україна протидіє російським кібератакам

Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту спільно з партнерами запрошує вас взяти участь у події «Кібербезпека в контексті війни: досвід України».

Мета заходу: обговорити динамічний ландшафт кібервійни, з особливим акцентом на досвід України в галузі кібербезпеки.

Заступник голови Держспецзв’язку Олександр Потій представить український досвід протидії російським кібератакам та політики кібербезпеки в Україні. Також інсайтами щодо кібервикликів, стратегій, технологій та політик, що впроваджуються в Україні, поділяться ключові фахівці, лідери галузі та представники державних установ.

Дата: 14 листопада 2023

Час: 16:00 (Лондон) / 18:00 (Київ)

Формат: онлайн (Zoom)

Реєстрація на захід – за посиланням: https://forms.gle/cpjy7JiWfoJpoM819

У заході також візьмуть участь:

▪️Олексій Барановський (Інститут технологій Блекінге, Швеція) представить результати свого кейс-дослідження щодо кібербезпеки в Україні та відповіді на російські кібератаки від 2014 року.

▪️Андерс Карлссон (Інститут технологій Блекінге, Швеція) поговорить про уроки, які європейські країни можуть вивчити з українського досвіду в галузі кібербезпеки.

▪️Іоана Буреану (Директорка Суррейського центру кібербезпеки) розгляне, як війна в Україні змінює глобальний ландшафт кібербезпеки та з якими викликами стикаються науковці в галузі кібербезпеки.

Модератор: Ґрегорі Чоклер, професор з комп’ютерних наук, Університет Суррея

ℹ️ Захід реалізується за ініціативи Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту спільно з Фондом Фрідріха Науманна за свободу в Україні, Центром політичних студій та аналітики «Ейдос», UA-UK Academic Diaspora Network, Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України та Київською школою економіки.

Back to top button