Події

​​ До Дня захисників та захисниць України військовослужбовці Держспецзв’язк…

​​???????? До Дня захисників та захисниць України військовослужбовці Держспецзв’язку отримали державні нагороди та відомчі відзнаки

Голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь привітав військових Служби зі святом та вручив заслужені нагороди.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності нашої країни, за самовіддане виконання військового обов’язку дев’ять військових Держспецзв’язку відзначені згідно з Указом Президента України державними нагородами: орденами Данила Галицького, медалями «За бездоганну службу», «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни».

Зокрема, нагороди отримали і наші колеги, які виконують важливі завдання із забезпечення урядового зв’язку, захисту критичної інфраструктури, кіберзахисники.

Відзнаки Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони України отримали, зокрема, наші фельд’єгері, військові Державного центру кіберзахисту, Державного науково-дослідного інституту технологій кібербезпеки та захисту інформації.

Двоє військовослужбовців Служби нагороджені почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Срібний хрест».

За бездоганне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, за визначні досягнення, за професіоналізм військовослужбовці також отримали відзнаки Держспецзв’язку – нагрудні знаки «Відзнака Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України», «За особливі заслуги», «Золотий хрест», «Срібний хрест» «За самовіддану працю» та інші.

???? «Ми разом виконуємо важливі для держави завдання. Захищаємо кіберпростір, інформаційні системи, забезпечуємо надійний урядовий зв’язок і робимо ще багато роботи, про яку часто не можна говорити вголос. Дякую за професіоналізм та наполегливість, за мужність. Цінуємо внесок кожного у спільну справу», – звернувся до особового складу Юрій Щиголь.

Загалом з нагоди Дня захисників та захисниць України відзначені 500 наших військових. Пишаємось колегами та вітаємо із заслуженими нагородами!

Back to top button