Україна

Кім розповів про наслідки удару по Миколаєву


Кім розповів про наслідки удару по Миколаєву

Російські окупанти намагалися вразити портову інфраструктуру Миколаєва, зазначив голова області.

Внаслідок ракетного обстрілу Миколаєва вранці у вівторок, 26 липня, вражено об’єкт критичної інфраструктури та автотранспортне підприємство. Була спроба вразити портову інфраструктуру міста, повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

“Вранці, 26 липня, по Миколаєву було завдано масованого ракетного удару. За попередньою інформацією, внаслідок влучення боєприпасів та їхніх уламків уражено об’єкт критичної інфраструктури та автотранспортне підприємство. Попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється”, – написав він.

Голова ОВА наголосив, що також на околицях міста є прильоти ракет повітряного базування. Крім того, була спроба вразити портову інфраструктуру міста.

У Миколаївському районі 25 липня, о 22:00, були обстріли села Новомиколаївка Первомайської громади, переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає.

Вранці, 26 липня, о 05:00 обстріляно об’єкт інфраструктури у Вільшанській громаді. Постраждалих немає.

У Баштанському районі 25 липня, орієнтовно о 18:00, були обстріли с. Широке Широківської громади. Влучення були поза населеним пунктом, постраждалих немає. Також орієнтовно о 23:00 були обстріли села Широке та села Червона Долина, влучення за межами сіл. Вранці, 26 липня, о 4.30 були обстріли села Червона Долина. Влучення за межами села. Постраждалих немає.

Під постійними обстрілами залишаються села, що розташовані на лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Вчора, 25 липня, орієнтовно о 21:50 під обстріл потрапило село Маліївка. Зруйновано один житловий будинок. Інформація про постраждалих відсутня. Інформація щодо руйнувань житлових будинків уточнюється.

Нагадаємо, сьогодні вночі та рано вранці у вівторок у Миколаєві, Харкові та на території Одеської області пролунали сильні вибухи.

HIMARS допомогли значно зменшити кількість обстрілів із боку РФ


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button