Україна

Кількість штурмів РФ на лівобережжі Дніпра значно зменшилася – Гуменюк


Кількість штурмів РФ на лівобережжі Дніпра значно зменшилася - Гуменюк

Раніше ворог штурмував по 10-12 разів за добу, а вчора було зафіксовано три ворожі штурми, повідомила речниця Сил оборони півдня України.

За минулу добу на Лівому березі Дніпра зафіксовано три ворожі штурми, що в чотири рази менше, ніж було в попередні дні, коли ворог намагався штурмувати українські позиції по 10-12 разів на добу. Про це сьогодні, 12 січня, в ефірі телемарафону розповіла начальник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає АрміяInform.

Гуменюк повідомила, що контрбатарейна боротьба на лівому березі Дніпра досить результативна.

“За вчорашню добу там знищено 18 одиниць бронетехніки ворога, 11 одиниць – це важка артилерія. Також це самохідні установки, зокрема такі як Гіацинт”, – зазначила речниця.

Гуменюк також повідомила про знищення ворожого човна, антенної станції, двох спостережних пунктів, пункту збереження паливо-мастильних матеріалів та польового пункту боєпостачання окупантів.

Нагадаємо, Україна отримала докази того, що Росія використовує ракети КНДР. Українські слідчі отримали перші попередні докази того, що Росія могла використати ракети північнокорейські виробництва при обстрілі Харкова 2 січня.

Ніч на 12 січня була найспокійнішою за останній час – Ігнат

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button