Україна

Катівня Ізоляція в Донецьку – Викрили члена НЗФ – 1News

В’язниця НЗФ “Ізоляція”
Фото з відкритих джерел

Зловмиснику загрожує до 15 років вʼязниці

Українські правоохоронці встановили члена незаконного збройного формування “ДНР”, який катував наших захисників і мирних громадян у незаконній донецькій вʼязниці “Ізоляція”. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Зазначається, що він причетний до тортурів і знущань із українських військових і мирних громадян, що є порушенням законів і звичаїв війни. Слідство встановило, що керував “установою” кум фігуранта на прізвисько “Палич”. Його затримали в Києві у листопаді минулого року.

Тепер члену НЗФ заочно оголосили підозру за статтями про вчинення злочину групою осіб; створення терористичної організації та порушення законів і звичаїв війни.

Санкції статей передбачають позбавлення волі строком до 15 років. Наразі вирішується питання про оголошення злочинця в розшук.

1News за темою: Катування в “Ізоляції”: В Донецькій області за тортури полонених судитимуть експівробітника СБУ

Нагадаємо, в листопаді стало відомо, що в Києві затримали Дениса Куликовського, який був причетний до тортур полонених у в’язниці незаконних збройних формувань “Ізоляція” у тимчасово окупованому Донецьку. Проти колишнього коменданта катівні відкрито справу за чотирма статтями.


Джерело

Back to top button