Україна

Карантин в Україні продовжили до 30 червня

Кабінет міністрів України продовжив карантин в країні та режим надзвичайної ситуації до 30 червня. Про це заявив на брифінгу прем`єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє 1News.

«Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації, продовжує карантин», – заявив Шмигаль.

За його словами, надзвичайна ситуація насамперед стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії.

В ході засідання уряду сьогодні Денис Шмигаль заявив, що ситуація в Україні з коронавірусом стабілізується, «однак це не привід повертатися до вечірок та масових скупчень людей».

«Наразі ми можемо говорити, що ситуація в Україні стабілізується. Не тільки з точки зору нових випадків, а й з точки зору навантаження на медичну систему. Але те, що ми виходимо із чергової хвилі, не означає, що коронавірус зник. Це точно не означає, що ми можемо повернутися до масових гулянь, вечірок, скупчень людей», – сказав глава Кабінету міністрів.

Він зауважив, що громадяни мають залишатися обачними та обережними.

Нагадаємо, до 30 квітня жорсткий карантин триває у Києві. Зачинені всі ТРЦ, кафе та розважальні заклади. Заборонені масові заходи, а школярі вчаться дистанційно.

Back to top button