Україна

Канада посилить фінансову допомогу Україні – Зеленський

Канада посилить фінансову допомогу Україні - Зеленський

Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський

Володимир Зеленський розповів главі канадського уряду про злочини російських військових на території України.

 

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо розглядає можливість надання нового пакету макрофінансової допомоги Україні. Про це у понеділок, 28 березня, йдеться у повідомленні на Twitter-сторінці президента України Володимира Зеленського.

 

Також президент України обговорив із Джастіном Трюдо співпрацю України та Канади в галузі оборони та санкційного тиску на Росію.

 

Крім того, Зеленський поінформував прем’єр-міністра Канади про злочини РФ та перебіг переговорного процесу.

 

Відомо, що Єврокомісія (ЄК) та Канада проведуть захід зі збирання коштів для підтримки біженців з України. Організований головою ЄК Урсулою фон дер Ляйєн та прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо захід запланований на 9 квітня.

 

“Сьогодні наше послання українському народу таке: ми з вами. Чи потрібна вам їжа, вода, дах чи медична допомога – ми об’єднуємо весь світ, щоб і надалі підтримувати вас і надавати критично важливу допомогу там, де вона потрібна найбільше”, – заявив Трюдо.

 

Нагадаємо, уряд Канади запровадив нові санкції щодо 160 членів Ради Федерації Російської Федерації за сприяння у повномасштабному вторгненні Росії в Україну.

 

 

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button