Події

У жовтні 2023 року росія виготовила 115 високоточних ракет, ― Вадим Скібіцький ✔…

???? У жовтні 2023 року росія виготовила 115 високоточних ракет, ― Вадим Скібіцький
 
✔️ Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю РБК-Україна повідомив про кількість ракет, виготовлених терористичною росією у жовті 2023 року.
 
???? За словами Вадима Скібіцького, упродовж минулого місяця ВПК держави-агресора росії випустив 115 високоточних ракет з дальністю понад 350 кілометрів, зокрема:
 
– 40 крилатих ракет Х-101;
– 30 балістичних ракет «іскандер-М»;
– 20 крилатих ракет «калібр»;
– 12 крилатих ракет «іскандер-К»;
– 9 крилатих ракет Х-32;
– 4 аеробалістичні ракети «кинджал».
 
☑️ Загалом у запасах рф є близько 870 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня.
 
???? Коментуючи ймовірні наміри москви атакувати наші об’єкти інфраструктури в осінньо-зимовий період,  Вадим Скібіцький зазначив, що наразі росіяни вичікують збільшення навантажень на енергосистему України.
 
«Таке може бути під час настання холодів, коли споживання електроенергії вийде на пікові показники осінньо-зимового періоду –  росіяни вичікують падіння температури нижче нуля», – пояснив представник ГУР МО України.
 
✔️ Він додав, що тактика ймовірних ударів ворога може включати як застосування ракет різних типів, так і комбінацію ракетного озброєння та ударних БПЛА.
«За оцінкою воєнної розвідки України, це однозначно будуть не такі примітивні атаки, як минулоріч. […] Досягти результату росіянам буде складно – ми теж готуємось і розуміємо, як вони діють, що розвідують і, відповідно, вживаємо заходів для захисту нашої енергосистеми», – заявив Вадим Скібіцький.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button