Україна

Кабмін звільнив керівника Державного агентства водних ресурсів


Кабмін звільнив керівника Державного агентства водних ресурсів

Тимчасово покладено виконання обов’язків голови Державного агентства водних ресурсів України на Наталію Латиш.

Уряд звільнив Олексія Кузьменкова з посади голови Державного агентства водних ресурсів. Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

“Звільнено Кузьменкова Олексія Олександровича з посади голови Державного агентства водних  ресурсів України. Тимчасово покладено виконання обов’язків голови Державного агентства водних ресурсів України на Латиш Наталію Сергіївну”, – йдеться у повідомленні.

Мельничук повідомив про ще деякі кадрові рішення: Кабмін звільнив Андрія Почтарьова з посади державного секретаря Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури, тимчасово поклавши виконання його обов’язків на Ольгу Кравченко, погодив призначення Євгена Мироненка заступником голови Запорізької обласної державної адміністрації, а також звільнення Романа Гученка з посади голови Сумської районної державної адміністрації Сумської області.

Нагадаємо, Верховний суд звільнив свого голову Князєва, оскільки правоохоронці викрили корупційну схему, у якій брало участь керівництво Верховного суду. Зокрема, на хабарі у 2,7 млн доларів спіймали голову суду Всеволода Князєва. 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button