Україна

Кабмін визначив новий склад наглядової ради Укроборонпрому


Кабмін визначив новий склад наглядової ради Укроборонпрому

До складу наглядової ради Укроборонпрому увійшли Олексій Гончарук, Тимофій Милованов, Сергій Коновець, Давід Ломджарія, Лінді Сміт.

Уряд на засіданні 29 грудня затвердив склад наглядової ради Укроборонпрому. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

До складу наглядової ради Укроборонпрому увійшли:

  • Олексій Гончарук, який в період з 2019-2020 роки обіймав посаду  премʼєр-міністра України. Гончарук також є головою наглядової ради ГО Аеророзвідка.
  • Тимофій Милованов – президент Київської Школи Економіки та колишній Міністр економіки. Милованов також колишній голова наглядової ради УкрОборонПрому.
  • Сергій Коновець – колишній член Наглядової ради Укрексімбанку та правління НАК Нафтогаз України. Крім того, Коновець є членом наглядової ради ТОВ Оператор ГТС України.
  • Давід Ломджарія – член наглядової ради Укрзалізниці. Раніше ЕП зазначала, що Ломджарія є виконавчим директором в Iberia Group, керуючий партнер Four Seas Trading і голова наглядової ради SunEnergy Bank (всі ці компанії розташовані в Грузії).
  • Лінді Сміт – президент та СЕО Оборонно-промислової коаліції Аризони (AZDIC).

За словами Камишина, це потужна команда професіоналів, з величезним досвідом.

Раніше повідомлялося, що АТ Українська оборонна промисловість (Укроборонпром) за січень-вересень 2023 року збільшило виробництво техніки та озброєння на 62% до показників минулого року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відзначив нагородами працівників оборонно-промислового комплексу України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button