Україна

Кабмін погодив призначення очільників двох райдержадміністрацій


Кабмін погодив призначення очільників двох райдержадміністрацій

Уряд ухвалив розпорядження про звільнення голови Коростенської РДА Юрія Тарасюка і призначення його головою Житомирської РДА.


Кабінет міністрів поговорив призначення Юрія Тарасюка головою Житомирської та Михайла Шарафаненка – головою Болградської (Одеська область) РДА. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram 21 липня.
 
За його словами, уряд погодив призначення Юрія Тарасюка головою Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області, попередньо погодивши його звільнення з посади очільника Коростенської РДА на Житомирщині.
 
Також погоджено звільнення Геннадія Бамбури з посади голови Болградської РДА на Одещині й призначення Михайла Шарафаненка очільником цієї райдержадміністрації.
 
Крім того, урядом тимчасово покладено виконання обов’язків державного секретаря Міністерства юстиції України на Вікторію Васильчук.

Нагадаємо, раніше прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні повільно реалізуються проєкти відновлення, хоча центральна влада виділила необхідне фінансування. 

Кабмін призначив нового керівника Нацполіції

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button