Україна

ISW: Росія намагається адаптуватися до можливостей ППО України


ISW: Росія намагається адаптуватися до можливостей ППО України

Західні аналітики наголошують на важливості постачання Україні систем протиповітряної оборони та ракет від західних партнерів.

Російські окупаційні війська намагаються адаптуватися до нинішніх можливостей українського повітряного щита. У зв’язку з цим, постачання систем протиповітряної оборони та ракет до них від західних союзників мають вирішальне значення для оборони України. Про це заявляють аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

Експерти зазначають, що російські та українські війська нині беруть участь у тактичних та технологічних перегонах для планування наступу та оборони. Обидві сторони постійно експериментують та адаптують свої дальні удари та модернізують ППО.

Західні системи ППО та постачання зенітно-ракетних комплексів Україні в короткостроковій та середньостроковій перспективі мають важливе значення для захисту зростаючої оборонної промисловості України. В ISW нагадали, що Росія продовжує завдавати ударів по українських промислових об’єктах.

Раніше в ISW повідомили, що ЗСУ проводять багатоденну кампанію з ураження російських військових об’єктах у тимчасово окупованому Криму і вже успішно завдали ударів по кількох цілям у різних районах півострову. 

Додамо, що в соцмережах повідомили про потужні вибухи у Криму біля Євпаторії. Загалом очевидці нарахували до 10 вибухів у районі Саки-Новофедорівка, де розташований військовий аеродром.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button