Україна

Ім’я Залужного використовують для фейкових сайтів


Ім я Залужного використовують для фейкових сайтів

Ймовірно, за створенням цих онлайн-майданчиків стоїть ворог, який прагне розколу українського суспільства і використовує для цього різні засоби, повідомили в Центрі протидії дезінформації.

В інтернеті шириться реклама сайтів, які нібито пов’язані з Валерієм Залужним, колишнім Головкомом ЗСУ. Ресурси розміщені на різних доменах і створені анонімами. Про це сьогодні, 10 лютого, повідомив Центр протидії дезінформації.

“Центр наголошує, що ці сайти не пов’язані з Валерієм Залужним, а про їхню діяльність правоохоронні органи України вже поінформовані. Ймовірно, за створенням цих онлайн-майданчиків стоїть ворог, який прагне розколу українського суспільства і використовує для цього різні засоби. Зокрема, сайти ведуть на анонімні TG-боти, що збирають інформацію про користувачів, яка в майбутньому може бути використана проти громадян України. Застерігаємо від реєстрації на цих ресурсах і просимо довіряти лише верифікованим джерелам”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 лютого Зеленський звільнив Залужного з посаду головкома ЗСУ, яку той обіймав з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. На його місце було призначено командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

Зеленський повідомив про нові призначення в ЗСУ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button