Україна

Херсонські колаборанти почали ховатися – облрада


Херсонські колаборанти почали ховатися - облрада

Активні дії ЗСУ на Херсонщині змусили місцевих зрадників зникнути із публічного простору, заявив Сергій Хлань.

Херсонські колаборанти, яких російські загарбники призначили “владою” окупованих територій, налякані активними діями ЗСУ. У зв’язку з цим вони ховаються. Про це заявив депутат обласної ради Сергій Хлань в ефірі телеканалу Freedom.

“Сьогодні в Херсоні вже немає такого місця, де б окупанти та колаборанти могли почуватися впевнено та спокійно”, – наголосив народний обранець.

Зокрема, він згадав так званого “заступника голови ВДА” Херсона Кирила Стремоусова, який знімав своє відео на тлі локацій іншого міста. Імовірно, це може бути російський Воронеж.

“Нещодавнє записане відеозвернення гауляйтера Стремоусова вказує на те, що він вже не в Херсоні”, – звернув увагу Хлань.

Зазначимо, що українські ЗМІ повідомили, що “заступник голови”, ймовірно, перебуває у Воронежі. На підтвердження наводиться фотопорівняння архітектурного ландшафту за вікном готелю, де знімає відео зрадник. Там можна побачити місцевий Благовіщенський собор та технікум будівельних технологій. Інтер’єр приміщення, де перебував Стремоусов, нагадує воронезький готель Marriott.

Нагадаємо, що Стремоусов у своєму відеозверненні заявив, що на Херсонщині збудовано “кілька захисних рубежів”, і регіону нібито “нічого не загрожує”.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button