Україна

ГУР: Уражені в Криму десантні катери РФ затонули


ГУР: Уражені в Криму десантні катери РФ затонули

Ураження зазнали два катери окупантів: один корабель більш давнього проекту 1176 Акула, інший новіший – проекту 11770 Серна.

Уражені в Криму сьогодні, 10 листопада, десантні катери росіян пішли на дно. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України.

“Результати проведеної 10 листопада 2023 року дорозвідки в районі бухти Вузька на території тимчасово окупованого Криму свідчать: після атаки надводних ударних дронів малі десантні кораблі ЧФ РФ знищені. Згідно з отриманими новими розвідданими, ураження зазнали два катери окупантів: один корабель більш давнього проекту 1176 Акула, інший новіший – проекту 11770 Серна. Внаслідок атаки обидва судна росіян пішли на дно: Акула – одразу, Серна – ще безуспішно поборолася, але теж затонула”, – уточнюють у ГУР.

Нагадаємо, ГУР показало відео атаки на російські катери. На суднах перебував екіпаж та завантажена броньована техніка, зокрема БТР-82

Раніше стало відомо, що розвідники знищили у Криму два російські десантні катери. Це сталося у селищі Чорноморське на заході півострова.

 ГУР анонсувало нові операції у Криму

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button