Україна

ГУР І СБУ спалили склади з пальним в Росії – ЗМІ


ГУР І СБУ спалили склади з пальним в Росії - ЗМІ

У Ростовській області спалахнув склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату Атлас, а в Бєлгородській області – нафтобаза Губкінська.

Українські спецслужби вразили склади з пальним в Ростовській і Бєлгородській областях Росії. Про це повідомляють ЗМІ у суботу, 3 серпня.

Так, за даними Української правді, в результаті операції ГУР за допомогою дронів було уражено склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату Атлас Управління Федеральної агенції державних резервів РФ в Ростовській області.

“Склад поблизу н.п. Каменск-Шахтинский забезпечує постачання ПММ в інтересах військових частин та підрозділів РФ, які дислокуються на ТОТ Донецької та Луганської областей. Ураження об’єкта відбулося за допомогою 15 безпілотників типу Obsidian”, – йдеться у повідомленні.

Було уражено декілька резервуарів з ПММ. Розпочалася пожежа, вона триває досі.

У свою чергу СБУ за допомогою безпілотників уразила нафтобазу Губкінська в Бєлгородській області, повідомляє Укрінформ.

“Безпілотники уразили нафтобазу Губкінська в Бєлгородській області. Росіяни в соцмережах повідомляли про серію вибухів та займання на території нафтобази, а також про роботу систем ППО, – повідомило джерело.

Нагадаємо, сьогодні уночі Сили оборони атакували військовий аеродром Морозовськ у Ростовській області. На об’єкті відбулась потужна детонація.

Тим часом російське міноборони заявило, що у ніч на суботу ППО начебто “збила” 75 безпілотників над сімома регіонами РФ і Азовським морем. Зокрема, у небі над Ростовською областю начебто “знищили” 36 БПЛА.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × one =

Back to top button