Україна

Гіркін став “героєм” мемів після фото з бліндажу


Гіркін став героєм мемів після фото з бліндажу

Терорист Гіркін-Стрєлков на оригінальному фото знаходиться в якомусь бліндажі і виглядає, сидячи на чомусь схожому на піч.

Пропагандистські Telegram-канали оприлюднили фото екс-главаря проросійських бойовиків “ДНР” Ігоря Стрєлкова-Гіркіна. Але українці не втрималися та зробили його “героєм” мемів.

На оригінальному знімку Стрєлков знаходиться в якомусь бліндажі і виглядає, сидячи на чомусь схожому на піч.

Нардеп Олексій Гончаренко також повідомив, що IT-фахівці вже витягують із цього фото мета-дані, щоб знайти військового злочинця.

“Друзі, Стрєлков уже готовий сісти за свої злочини. Ось такі фотографії публікують його друзі: у землянці ховається. Нічого це ненадовго”, – пише Гончаренко.

Зазначимо, українські активісти обіцяють 40 тисяч доларів за взяття в полон російського терориста Ігоря Гіркіна, який, ймовірно, був мобілізований. А Головне управління розвідки Міністерства оборони України гарантує за це виплату $100 000.

 
Нагадаємо, Глава ГУР Кирило Буданов заявив, що екс-ватажок донецьких бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлков) вже перебуває на території окупованої росіянами України. Водночас у соцмережах повідомили, що Гіркіна, якого нібито мобілізували до лав окупантів, помітили на шосе в Ростовській області.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button