Україна

Генштаб заявив про “динамічну” ситуацію біля Вовчанська


Генштаб заявив про динамічну ситуацію біля Вовчанська

Противник намагається потіснити підрозділи Сил оборони із зайнятих позицій за підтримки авіації.

Протягом поточної доби кількість бойових зіткнень на фронті збільшилась до 52. Ворог активізувався біля Вовчанська, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 13:00 у понеділок, 17 червня.

На Харківському напрямку окупанти дещо активізувалися. Тут на даний час відбулося чотири бойових зіткнення у районі Вовчанська. Ситуація динамічна”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що противник намагається потіснити підрозділи Сил  оборони із зайнятих позицій за підтримки авіації. Росіяни скинувли на місто дві керовані авіабомби. Ще трьома КАБами російські терористи вдарили по району Липців  та однією – неподалік Захарівки.

На Куп’янському напрямку станом на цей час ЗСУ відбили чотири атаки, ще одна – триває. Бої мали місце біля Піщаного, Греківки та Макіївки.

На Сіверському напрямку з початку доби ворог намагається прорвати нашу оборону в районах Іванодар’ївки та Роздолівки, де на цей час точаться бої. Атаку біля села Виїмка відбито.

На Покровському напрямку противник не зменшує інтенсивності наступальних дій. Концентрує зусилля в районах Новоолександрівки та Євгенівки, де на цей час продовжуються бойові зіткнення у восьми локаціях. Загалом на цьому напрямку сьогодні вже відбулося 20 атак.

На Курахівському напрямку теж тривають бої. З початку доби поблизу Георгіївки, Парасков’ївки та Красногорівки зафіксовано п’ять протистоянь. Біля останнього населеного пункту одне – ще триває. 

На Времівському напрямку загарбники намагалися безуспішно штурмувати позиції ЗСУ біля Старомайорського.

На Придніпровському напрямку ворог один раз атакував українських захисників на лівому березі Дніпра – успіху не мав.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Нагадаємо, за добу 16 червня на фронті було знищено майже 1100 окупантів. Загальні бойові втрати Росії в Україні з 24 лютого 2022 року наближаються о 530 тисяч осіб.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen + three =

Back to top button