Україна

Генштаб: Ворог намагається взяти Попасну та Рубіжне

Генштаб: Ворог намагається взяти Попасну та Рубіжне

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Армія РФ продовжує зазнавати втрат в Україні

Минулої доби ЗСУ відбили на Донбасі вісім атак російських військ. Знищено 15 одиниць військової техніки супротивника.

Російські війська продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі населених пунктів України. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 15 квітня.

На Волинському та Поліському напрямках окремі підрозділи збройних сил Білорусі виконують завдання щодо прикриття українсько-білоруського кордону у Брестській та Гомельській областях.

На Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без змін.

На Південнобузькому напрямку противник намагається провести фортифікаційне обладнання позицій, поповнює запаси озброєння та військової техніки, боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів. Веде розвідку із залученням безпілотних літальних апаратів.

На Донецькому та Таврійському напрямах основні зусилля армії РФ зосереджені на спробах захоплення населених пунктів Попасна та Рубіжне, які не мали успіху.

“На території Донецької та Луганської областей за минулу добу було відбито вісім атак ворога, знищено чотири танки, шість бронетранспортерів, чотири бойові машини піхоти, а також одна артилерійська система противника”, – наголосили в Генштабі.

Нагадаємо, за даними на 14 квітня РФ втратила в Україні 19 900 солдатів, а також 753 танки, 160 літаків та 144 вертольоти.

Генштаб: У РФ проблема з мобілізацією


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button