Україна

Генштаб розповів про атаки ворога на фронті


Генштаб розповів про атаки ворога на фронті

Сили оборони продовжують стримувати ворога на Новопавлівському напрямку де ворог, 39 разів намагався прорвати їхню оборону.

Ворог завдав чотири ракетних та 106 авіаційних ударів, а також здійснив 154 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктів. Про це повідомляється в ранковому зведенні Генштабу Збройних сил України, опублікованому в середу, 6 березня.

Вночі російські окупанти в черговий раз атакували Україну, застосувавши БПЛА типу Shahed. Силами оборони знищено 38 із 42 цих дронів. Інформація про постраждалих та пошкодження об’єктів інфраструктури уточнюється.

Лиманський напрямок

Сили оборони відбили шість атак противника у районах населених пунктів Верхньокам’янське і Терни Донецької області.

Бахмутський напрямок

Наші воїни відбили дві атаки противника у районах населених пунктів Іванівське та Біла Гора Донецької області.

Авдіївський напрямок

Нашими захисниками відбито 23 атаки ворога в районах населених пунктів Бердичі, Тоненьке, Первомайське, Водяне, Невельське, Семенівка та Орлівка Донецької області.

Новопавлівський напрямок

Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївки, Новомихайлівки, Пречистівки та Красногорівки Донецької області, де ворог, 39 разів намагався прорвати оборону наших військ.

Оріхівський напрямок

Ворог провів п’ять атак у районах населених пунктів Гуляйполе, Малинівка та Роботине Запорізької області.

Херсонський напрямок

Сили оборони надалі продовжують утримання позицій. Протягом минулої доби, противник здійснив три безуспішні штурмові дії.

Втрати ворога

Підрозділами Головного управління розвідки Міністерства оборони уражено ворожий корабель проекту 22160 Cергій Котов.

Авіація Сил оборони за добу завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по двох пунктах управління, одному району зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, одному складу боєприпасів, одному зенітному ракетному комплексу Бук-М1 та одному радіолокаційному комплексу розвідки і контролю стрільби Зоопарк-1.

Як ми вже писали, партизани виявили в Євпаторії місце ремонту російської артилерії. На підприємстві ремонтують Д-30, 152-мм самохідні гармати 2С5 Гіацинт-С і транспортні засоби різного виду.

Партизани показали відео зі збитим Су-34

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button