Україна

Генштаб: Росіяни активізували штурми на Донеччині


Генштаб: Росіяни активізували штурми на Донеччині

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному пункту управління та двох засобах ППО.

Протягом останньої доби на фронті в Україні відбулося 86 бойових зіткнень. Ворог суттєво активізував штурми в Донецькій області. Про це повідомляє у своєму ранковому зведенні Генштаб ЗСУ в Facebook у вівторок, 23 квітня.

На Лиманському напрямку росіяни провели 19 атак у районах Серебрянського лісництва і населених пунктів Надія, Новоєгорівка на Луганщині й Терни і Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 16 атак біля населених пунктів Золотарівка, Спірне, Виїмка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 18 атак у районах населених пунктів Новобахмутівка, Семенівка, Уманське, Керамік, Бердичі, Первомайське, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку наші військові продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне, Микільське, Урожайне Донецької області, де ворог понад 20 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 3 рази атакував позиції наших захисників біля Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби противник здійснив 7 безуспішних атак позицій наших військ.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по зенітно-ракетних комплексах та 16 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному пункту управління, двох засобах ППО та одному району зосередження особового складу російських окупантів.

Раніше ми вже писали, що українські військові контролюють ситуацію у місті Часів Яр Донецької області. Окупанти не припиняють штурмів.

Тактика як в Авдіївці. Росія штурмує Часів Яр

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − one =

Back to top button