Україна

Генштаб назвав три найгарячіші напрямки на фронті


Генштаб назвав три найгарячіші напрямки на фронті

На Покровському напрямку ворог здійснив 34 спроби потіснити ЗСУ із займаних позицій біля 11 населених пунктів.

З початку поточної доби на фронті російські загабники організували 111 атак на позиції української армії. Основні зусилля окупанти прикладають на Покровському, Куп’янському та Курахівському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у середу, 28 серпня.

Так, на Харківському напрямку росіяни двічі штурмували в районах Липців і Вовчанська. Зараз там триває бій.

На Куп’янському напрямку ворог 17 разів атакував позиції неподалік Синьківки, Колісниківки, Стельмахівки та Кругляківки.

На Лиманському напрямку ворожі підрозділи атакували в районах Дружелюбівки, Новоєгорівки, Макіївки, Невського і Новосадового. Відбито вже вісім атак.

На Сіверському напрямку противник двічі атакував поблизу Спірного. Отримав жорстку відсіч.

На Краматорському напрямку загарбники здійснили 9 штурмовів поблизу Іванівського, Кліщіївки, Андріївки, Білої Гори та Григорівки.

На Торецькому напрямку кількість ворожих атак на даний час складає 13. Противник атакував у районах Північного, Дружби, Торецька, Нью-Йорка та Неліпівки. Бої неподалік Неліпівки наразі ще тривають у трьох локаціях.

Найбільша кількість боєзіткнень на Покровському напрямку. Ворог здійснив 34 спроби потіснити ЗСУ в районах 11 різних населених пунктів.

“Майже половина з усіх боєзіткнень відбулася біля Селідового і Новогродівки. Сили оборони, стримуючи ворожий натиск, вже загалом відбили 23 атаки противника на напрямку. Інші – продовжуються. Ворог зазнає значних втрат у живій силі”, – йдеться у повідомленні.

На Курахівському напрямку загарбниики атакували 22 рази у районах Українки, Георгіївки, Костянтинівки та Карлівки. Майже половина боєзіткнень триває – жорсткі бої, зокрема, зараз йдуть неподалік Карлівки.

На Времівському напрямку загарбники двічі атакували у бік Костянтинівки та Водяного.

На Оріхівському напрямку окупанти провели два штурми біля Роботиного і Новоданилівки.

Нагадаємо, за добу 27 серпня на фронті було ліквідовано більше 1000 російських загарбників. Загальні російські втрати перевищують 611 тисяч осіб з початку війни.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + twenty =

Back to top button