Україна

Гайдай розповів про роботу партизанів на Луганщині


Гайдай розповів про роботу партизанів на Луганщині

Гайдай нагадав про партизана, який кинув пляшку з коктейлем Молотова до штабу з мобілізованими в селі Артема.

Мешканці Луганської області вірять у ЗСУ та розраховують, що регіон може бути звільнений від окупації. Також у області активно працюють партизани. Про це у неділю, 13 листопада, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в інтерв’ю на YouTube-каналі Дмитра Гордона.
 
Він зазначив, що саме партизани інформують Збройні сили України про пересування техніки та особового складу окупаційних військ, а також повідомляють, де розміщені ворожі склади.
 
“У нас є і випадки, коли окупанти прокидалися вранці, а величезна кількість населеного пункту була заклеєна листівками чи проти окупантів, чи просто на підтримку України. У нас були приклади, коли розподільні шафи підпалювали на залізниці. Їх не могли деякий час відновити, тому поїзди не могли переставляти з одного напрямку на інший”, – розповів він.
 
Також Гайдай нагадав про партизана, який кинув пляшку з коктейлем молотова до штабу з мобілізованими в селі Артема.
 
“Партизанський рух працює на Луганщині. Можливо, в деяких областях трохи більше, можливо, десь інакше. Але, слава Богу, що такий рух є і він користується нашим військам”, – наголосив голова ОВА.
 
Нагадаємо, ЗСУ деокупували село Макіївка Сватівського району на Луганщині. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button