Україна

РФ прийшла вбити мільйон українців, щоб спасти 70 тисяч колаборантів – ОП


РФ прийшла вбити мільйон українців, щоб спасти 70 тисяч колаборантів - ОП

Михайло Подоляк зазначив, що крім зрадників окупанти спробують вивезти українських дітей для “продовження програми етнічного геноциду”.

Російські воєнні злочинці прийшли вбивати мільйон українців на півдні нашої країни, щоб мати змогу евакуювати звідти 70 тисяч колаборантів. Про це заявив радник очільника Офісу президента (ОП) України Михайло Подоляк в ефірі телемарафону Єдині новини в суботу, 6 травня.

“Я вважаю, що навряд і там будуть серед цих людей, яких вони хочуть евакуювати, вже наші громадяни, окрім дітей, бо вони продовжать програму етнічного геноциду проти України”, – вважає він.

За його словам, нема сумнівів, що факти викрадення українських дітей доведуть у судах. Він додав, що юридично і практично вже встановлено, що 20 тисяч дітей російськими загарбниками було вкрадено.

Радник кервника ОП зазначив, що окупанти планують евакуювати із Запорізької області 70 тисяч  колаборантів.

“Це і є колаборантська маса, заради якої вони вбивали і руйнували усю нашу східну і південну Україну. Ці 70 тисяч – це і є, заради кого вони (окупанти – Ред.) зайшли, щоб вбивати мільйон. Це і є суть Російської Федерації”, – підкреслив він.

Нагадаємо, російські загарбники заявили про початок евакуації населення з тимчасово окупованої території Запорізької області.

Мер Мелітополя попередив про провокації окупантів

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button