Україна

ФСБ заявила про зірваний “замах” на Аксьонова


ФСБ заявила про зірваний замах на Аксьонова

У спробі вбивства відомого коллаборанта російська сторона звинувачає СБУ, яка начебто завербувала для цього громадянина Росії.

Російські спецслужби начебто попередили “замах” на так званого главу Криму Сергія Аксьонова. Про це повідомило ФСБ РФ у понеділок, 3 липня.

У спробі вбивства відомого коллаборанта російська сторона звинувачає СБУ, яка начебто завербувала для цього громадянина Росії і навчила мінно-вибухової справи.

“У червні цього року агент іноземної спецслужби прибув на територію Криму та розпочав підготовку вчинення теракту, який планував здійснити шляхом підриву легкового автомобіля глави республіки. Довести злочинний намір до кінця підривник не встиг, тому що при вилученні зі схованки вибухового пристрою він був затриманий”, – заявили у ФСБ.

За даним фактом порушили кримінальні справи за статтями про замах на вчинення терористичного акту та незаконні придбання, передача, збут, зберігання, перевезення, пересилання чи носіння вибухових речовин чи вибухових пристроїв (ч.1 ст.30, ч.1 ст.205, ч.1 ст.222.1 КК РФ). Затриманого взято під варту.

Раніше двох жителів Ялти затримали за “співпрацю з СБУ” прямо під час риболовлі. Вони начебто були готові “здійснити диверсійно-терористичні акти на військових об’єктах” Криму.

ФСБ наказали вбити Пригожина – Буданов

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button