Україна

Фінансова допомога українській армії – бізнес вніс мільйони гривень – 1News


Фото з відкритих джерел

Компанії перевиконали план і зібрали понад 118 тисяч доларів щомісячних донатів

Представники українського бізнесу об’єднуються та збирають мільйони гривень на підтримку армії, деякі донати сягають п’яти мільйонів гривень. Про це повідомило видання DOU.

Як зазначається,  на меті було вдвічі підняти щомісячні збори благодійного фонду “Повернись живим” до 50 тисяч доларів. Проте компанії перевиконали план і зібрали понад 118 тисяч доларів щомісячних донатів.

Зокрема сьогодні низка компаній заявили, що вони також переказують сотні тисяч гривень на рахунки благодійного фонду.

Серед них, зокрема, українська ІТ-компанія Genesis. Як написав її засновник Володимир Многолєтній у Facebook, компанія перераховує 5 мільйонів гривень на користь “Повернись живим”.

“У разі, якщо хтось із моїх співробітників вирішить також взяти участь – я особисто подвою їхній внесок.

Зараз, як на мене, найкраще, що може зробити кожен керівник ІТ-бізнесу – це подумати, як за різних обставин залишатися в країні, інвестувати в неї та створювати нові робочі місця”, – наголосив він.

Водночас засновник іншої ІТ-компанії, Awesomic, Роман Севастьянов сказав, що компанія перерахувала фонду 1 мільйон гривень. Він також закликав інші ІТ компанії приєднатись до руху підтримки.

1News за темою: В Україну прибула військова допомога від Канади, – Резніков

Нагадаємо, що раніше влада Фінляндії ухвалила рішення про надання Україні додаткової фінансової допомоги в розмірі 4 млн євро.

Загальний обсяг допомоги Фінляндії Україні з 2014 року становить близько 10 млн євро на рік.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button