Україна

Федоров розповів про ситуацію на ДніпроГЕС


Федоров розповів про ситуацію на ДніпроГЕС

Ситуація на греблі контрольована. Немає загрози прориву греблі, не фіксується витік нафтопродуктів


Ситуація на греблі Дніпровської ГЕС контрольована, загрози прориву немає. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров у Telegram в суботу, 23 березня.
 
Посадовець провів нараду щодо наслідків ворожих обстрілів в області з заступницею міністра захисту довкілля та природних ресурсів Оленою Крамаренко та головою Державної екологічної інспекції Ігорем Зубовичем.
 
“Одне із питань порядку денного – оперативна інформація щодо локалізації наслідків обстрілу ДніпроГЕС та поточна ситуація. І, звісно, аналіз можливих екологічних наслідків надалі”, – зазначив він.
 
За даними Укргідроенерго, ситуація на греблі контрольована: немає загрози прориву греблі, не фіксується витік нафтопродуктів
 
За даними Держекоінспекції, спостерігається зменшення концентрації нафтопродуктів у воді.
 
Нагадаємо, 22 березня російські війська атакували найбільшу ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі. Укргідроенерго повідомляло про два прямих влучання у ДніпроГЕС – в ГЕС-1 та ГЕС-2.

У Дніпровську ГЕС влучили вісім російських ракет. На станції значні руйнування. ГЕС-2 Дніпровської ГЕС через пряме влучення російських ракет зараз перебуває в критичному стані.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button