Україна

Favbet Foundation передав ЗСУ 251-е авто


Favbet Foundation передав ЗСУ 251-е авто

Авто допомагатиме українським захисникам виконувати бойові завдання на ключових ділянках фронту на південному напрямку.

Представники благодійного фонду Favbet Foundation передали бійцям Збройних сил України позашляховик Ford Ranger, який став 251 автомобілем, переданим фондом силам оборони України з початку російського вторгнення. Про це повідомила пресслужба фонду ц п’ятницю, 8 грудня.

“Авто допомагатиме українським захисникам виконувати бойові завдання на ключових ділянках фронту на південному напрямку”, – повідомили в фонді та додали, що з усієї кількості переданих оборонцям України авто переважна більшість – пікапи і позашляховики.

“Кількість запитів на автомобілі від підрозділів Сил оборони, яким ми намагаємося допомагати системно, зростає з кожним днем. Авто на фронті – розхідний матеріал. Кожен додатковий позашляховик – це плюс врятовані життя і здоров’я наших людей”, – прокоментував  передачу техніки президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

Нагадаємо, минулого тижня повідомлялося, що рота ударних БПЛА Фаворит, нещодавно створена в лавах Збройних сил України, отримала матеріально-технічну допомогу на 14 млн грн від компанії Favbet, яка є засновником фонду Favbet Foundation.

В Україну надійшли п’ять тисяч дронів від операції Єдність

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button