Україна

Зеленський провів нараду в Кривому Розі щодо ситуації з водою й світлом


Зеленський провів нараду в Кривому Розі щодо ситуації з водою й світлом

В ніч на суботу, 3 лютого, російські загарбники атакували Кривий Ріг ударними дронами-камікадзе Шахед, влучили в об’єкти енергетичної інфраструктури, спалахнули пожежі, без світла в регіоні опинилися близько 15 тисяч людей.

Президент Володимир Зеленський у Кривому Разі провів нараду щодо енерго- та водозабезпечення міст і сіл Дніпропетровщини.

“Зараз – Кривий Ріг, увесь район та інші громади області, нарада щодо енерго- та водозабезпечення міст і сіл Дніпровщини, зокрема й Кривого. Захист енергообʼєктів. Посилення мобільних вогневих груп, ППО, РЕБ. Відновлення енергопотужностей. Я дякую всім, хто цими днями оперативно відновив енергопостачання після нещодавніх ударів, – кожній ремонтній бригаді. Дякую й тим, хто працює зараз на будівництві нової інфраструктури постачання води. Це стратегічне завдання. Сотні тисяч людей залежать від цього. Нікополь, Марганець, Покров, частина Кривого Рогу та Криворізького району”, – сказав Зеленський у вечірньому зверненні.

Президент додав, що заслухав окрему доповідь щодо захисту від диверсантів та колаборантів. “У правоохоронців є непогані результати”, – сказав він.

Нагадаємо, що перед цим Зеленський відвідав передові позиції у селі Роботине на Запоріжжі.

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button