Україна

Енергетики звернулись до українців напередодні зими


Енергетики звернулись до українців напередодні зими

Росія не залишить спроб занурити Україну в пітьму. Саме зараз енергетикам потрібна підтримка українців.

Працівники провідних енергетичних компаній звернулись до українців перед початком другої зими в умовах повномасштабної війни з Росією. Відповідне відео опубліковано на офіційних сторінках НАК Нафтогаз, ДТЕК, Центренерго та інших компаній у понеділок, 20 листопада.

“Минулої зими енергетики робили все, щоб повертати світло якнайшвидше. Все можливе і неможливе. Цієї зими, коли ми знов кинемо виклик темряві – вірте в нас”, – йдеться у відео. 

Вказано, що через ракетні атаки та масштабні руйнування енергетичних об’єктів минула зима стала найбільшим випробуванням для енергетиків. Ворог намагався занурити Україну у темряву, проте завдяки роботі десятків тисяч енергетиків по всій державі – агресорам це не вдалося.

“Ми заходимо у другу зиму в умовах повномасштабної війни і, вочевидь, ворог не залишить спроб занурити країну в пітьму. Саме зараз енергетикам потрібна підтримка українців. Вірте в енергетиків”, – закликають автори відео.

Нагадаємо, Україна будує трирівневий захист обʼєктів енергетичної інфраструктури напредодні зими. Про перші результати відзвітувало Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури.

Також сьогодні стало відомо, що росіяни пошкодили обстрілами енергоінфраструктуру в трьох прифронтових областях України.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button